Aanbouw woning

Wilt u graag meer woon- of slaapruimte creëren in uw woning? U kunt extra ruimte creëren door een aanbouw op uw huidige woning te laten zetten. Bouwbedrijf Speelman uit Alteveer regelt dit graag voor u. 

Een aanbouw woningproject biedt u de mogelijkheid om uw leefruimte aanzienlijk uit te breiden, zonder te hoeven verhuizen. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor een groeiend gezin, een stijlvol thuiskantoor wilt creëren, of simpelweg uw leefruimte wilt vergroten, een goed ontworpen aanbouw kan het antwoord zijn.

Naast directe voordelen voor uw gezin, kan een goed ontworpen aanbouw de algehele waarde van uw woning verhogen. Extra ruimte en functionaliteit zijn vaak aantrekkelijke eigenschappen voor potentiële kopers, waardoor uw huis aantrekkelijker wordt op de vastgoedmarkt.

Onze ervaren en getalenteerde bouwexperts bezitten over de juiste vakkennis in het ontwerpen en bouwen van aanbouwen die perfect aansluiten bij uw bestaande woning. Elke woning is uniek, daarom werken we nauw met u samen om uw wensen en behoeften te begrijpen en een ontwerp op maat te maken dat voldoet aan uw specifieke eisen.

Ons enthousiaste team begeleidt u gedurende het hele proces, vanaf het ontwerp en de planning tot aan de voltooiing van de aanbouw. Zo'n aanbouw woning kan tijdelijk ingrijpend zijn voor uw woonsituatie. Daarom zorgen we voor een strakke planning en goede organisatie om de overlast tot het minimum te beperken. U kunt rekenen op onze expertise en toewijding om uw aanbouwproject tot een succes te maken.

Bij Bouwbedrijf Speelman maken we gebruik van verschillende bouwmethoden om aanbouwen op woningen te realiseren. Naast de traditionele bouwmethoden, zoals metselwerk en betonconstructie, passen we ook houtskeletbouw en systeembouw toe.

We realiseren aanbouwen voor woningen o.a. in Alteveer, Assen, Blauwestad, Blijham, Borger, Borgercompagnie, Bourtange, Eelderwolde, Gieterveen, Hoogezand, Midwolda, Nieuwbuinen, Onstwedde, Stadskanaal, Veendam, Vlagtwedde en Weerdinge. Bent u benieuwd naar de prijs van een aanbouw woning? Of het nu gaat om een aanbouw of uitbouw aan de achterzijde, voorzijde of zijkant van uw woning, bij Bouwbedrijf Speelman vraagt u altijd geheel vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan.

Hebt u aanbouwplannen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw aanbouw woning met ons offerteformulier. Wij staan klaar om uw droom van extra ruimte en comfort in uw huis te realiseren met onze hoogwaardige aanbouwdiensten.

Komo logo

Komo

Wij werken uitsluitend met Komo-gecertificeerde bouwmaterialen.


Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Indien u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u het formulier hiernaast invullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk.