Nieuwbouw woningen

Een nieuwe woning bouwt u voor vele jaren; als opdrachtgever hebt u daarom veel wensen en verlangens. Het is onze uitdaging om - binnen de bouwtechnische mogelijkheden - uw dromen te verwezenlijken. U hebt nergens omkijken naar. In nauw samenspraak regelen wij onder andere de bouwtekeningen en vergunningen voor u.

Wij bouwen alle mogelijke woningtypen. Daarbij werken wij volgens traditionele bouwmethoden of, desgewenst, volgens moderne systeembouwmethoden. Ook houtskeletbouw behoort tot de mogelijkheden. Wij gaan graag met u om de tafel om vrijblijvend uw nieuwbouwplannen te bespreken.

U vindt de nieuwbouwwoningen en nieuwbouw projecten van ons bouwbedrijf niet alleen in en rondom Alteveer, maar ook in Assen, Blauwestad, Blijham, Borger, Borgercompagnie, Bourtange, Eelderwolde, Gieterveen, Hoogezand, Midwolda, Nieuwbuinen, Onstwedde, Stadskanaal, Veendam, Vlagtwedde en Weerdinge. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Stadskanaal, bouwbedrijf Blauwestad of nieuwbouw Blauwestad? Dan moet u bij Bouwbedrijf Speelman zijn!

Bouwbedrijf Speelman B.V., voor het beste bouwresultaat en optimaal woongenot!

Komo logo

Komo

Wij werken uitsluitend met Komo-gecertificeerde bouwmaterialen.


Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Indien u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u het formulier hiernaast invullen. Wij reageren dan zo snel mogelijk.